Verdens snillaste vaktmester.

Verdens snillaste vaktmester.

Eg kjøpte eit par ski til Trolla mine for 95 kr, (Sjå bilde på shopping i bloggen) syns dette var i det meste laget. Tok med skia på jobb, der vi har verdens snillaste vaktmester, han heiv seg rundt med bandsaga og laga 5 par til meg i full fart.  Eg vart sååå glad, så no kan eg male og pynte dei slik eg vil:-)
En stooor takk til deg Jakob.

Det aller frste trollet eg laga.

Det aller første trollet eg laga.

Dette er Brutus, han var det første trollet eg laga i januar 2006. Brutus forlot barndomsheimen for å flytte til Volda der foreldra mine bur. Etter at Brutus flytta inn til dei, har merkelige og uforklarlige ting skjedd i heimen. Foreksempel no når det var jul, så hadde mamma pynta kjellarstova med ulike nissar. Ein morgon, låg nissane strødd utover golvet, og dei fann ut at det måtte være Brutus som hadde yppa seg ;)
Men han er stort sett snill og grei, men med eit glimt i auge er det aldri godt å vite kva han kan finne på;-)

Et nytt Troll vart fdt igr

Et nytt Troll vart født igår

Ja i går kom denne karen til verda. Begynte klokka 9 og var ferdig klokka 24.00. Det var strikkinga som tok mest tid. Det kvite garnet fann eg på loftet i ei hespe, det kjøpte eg for ca 25 år sidan på det som den gang heite Volda Ullspinneri. Trollet har flytta til Dalsfjord til ein arbeidskollega av meg. Etter bildet var tatt fikk trollet og ei strikka veske.

Trollflokken.

Trollflokken.

Her er alle trolla samla før to av dei vart solgt.
Begynte med dette for ca et år siden, så eg har laga 3 troll før disse. Dei er ca 50-55 cm høge.
Augene er av glass som eg bestiller fra Amerika. (skal legge ut link når eg har blitt litt flinkere på denne sida).
Eg stor koser meg med handarbeid. Til jul strikka eg 30 "nisser som har vaska seg", og ga bort til mine kolegaer på jobben. Stort å glede andre! Har 15 til som eg snart legger ut bilde av:-)

Trollet

Trollet

Dette trollet er heilt på bærtur, han er en liten luring. (slik som troll ofte er).

Trolle

Litt deppa?

Trollegutt

166376-3

Dette trollet blei jeg mest fornøgd med, men ser at bilda som jeg legger ut er litt feil i fargene.

Troll

Troll

Dette trollet så dagenslys nå på nyåret, er fortsatt på forsøksstadiet når det gjelder å lage troll, men det er kjempe gøy å sjå de ulike personlighetene deres.