Litt fr helga.

Litt frå helga.

No er endelig votteparet til verdens snillaste vaktmester ferdig Puuhh! Eg har også hekla 3 nye luer. Men neste veke er det utstyr til Troll som skal strikkast, kan hende litt anna innimellom :)
På onsdag har eg fri, da SKAL eg på loftet (hint, hint mamma) og rydde i alt garnet og ymse prosjekt som ligger der, kjøpe plastkasser og sortere elendigheta. (trur eg).

I dag sto eg tidlig opp.

Idag sto eg tidlig opp.

I dag våkna eg klokka 5 av snøplogen,  har snøva ca 10 cm i natt, i tillegg til dei ca 10 cm vi hadde frå før. Da sto eg opp og fikk begynt på ei ny lue pluss et par vottar. Skulle liksom ikkje strikke fleire vottar på ei stund (drittlei), men fann ut at verdens snillaste vaktmester må ha et par ;-) som takk for skia. Lua tenkte eg at Gollet mitt (tanteungen) skulle få, dersom ho liker den:-)

Enda et vottepar ferdigt.

Enda et vottepar ferdigt.

No har eg strikka ferdig vottepar nr??? har ikkje talet, men no er det slutt på vottestrikkinga for ei stund. No har eg lyst å lage andre ting,:)

Et nytt vottepar vart ferdig i kveld:-)

Et nytt vottepar vart ferdig i kveld:-)

I kveld vart dette paret ferdig, no har eg to par til som skal strikkast :-) 

Strikka duk.

Strikka duk.

Denne duken er eit såkalla langtidsprosjekt!! Begynte på den for 6-7 år sida av et nøste eg fikk av farmor, strikka litt og la den vekk, tok den fram igjenn etter et par år og strikka litt.... Så bestemte eg meg ifjor for å verte ferdig, da gjekk eg tom for garn og måtte kjøpe nytt hmmmmmmmmm, hadde selfølgelig ikkje samme så ytterst blondekant (kan sjåast på bilde) har anna farge. Men eg er stolt over duken for dette var mykje arbeid...:-)

Votter

Votter

Legger ut bilde av vottene eg strikker, har laga ganske mange av denne typen med langt bråt. Kan leggast dobbelt og vert ekstra varme rundt handledda. Dette var årets julegave for to år sida, ga da bort ca 10 par i julegaver:-)